top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLotte

Ook HYBO is "Met erte en ziel preus up de stiel"

Op grote spandoeken langs de baan die het landschap decoreren of via het internet heb je vast al deze slogan zien passeren. De slogan is dan ook de rode draad van de 21e vakbeurs Agro-Expo Vlaanderen te Roeselare. "Na 4 jaar is deze beurs terug en het enthousiasme is bij zowel standhouder als bezoeker loeiend aanwezig", klinkt het. Ook wij zijn aanwezig!


Agro-Expo Roeselare is een kort maar krachtige vakbeurs voor land- en tuinbouwer. Het kent een palet aan verscheidenheid door de 170 verschillende standhouders. Dit jaar zijn er maar liefst 30 nieuwe exposanten komen aankloppen, waaronder wij! Door dit uitgebreid palet kan je beroep doen op verschillende (nieuwe) technieken, producten en diensten. Er is ook ruimte voorzien voor allerlei lezingen en workshops. Kortom, het is de ideale bijeenkomst voor land- en tuinbouwer.

ONZE ROL BINNEN DE STIEL

Dagelijks staan we met team HYBO paraat om de landbouwer te voorzien van advies en toelevering. De slogan van de beurs kunnen we dan ook mooi linken aan HYBO. We zijn dan ook "preus up de stiel" en helpen dan ook met "erte en ziel" dagelijks de ondernemende landbouwer. Enthousiasme en toewijding is dan ook één van de fundamenten waar wij ons bedrijf mee hebben opgebouwd.

Deze editie zal HYBO in een nieuwe overall zitten. We hebben dan ook de rode draad van de beurs mooi doorgetrokken in onze stand. We benadrukken met deze editie extra op wat wij kunnen bieden voor de landbouwer, waarop wij ons kunnen onderscheiden van een ander en vooral waarom wij jouw bedrijf kunnen optimaliseren naar je eigen gewenste resultaat.

BEURSACTIE

Uiteraard is op deze beurs ook een actie voorzien, dit bij elke nieuwe bestelling. Er is ook een winactie voorzien waar iedereen aan kan meedoen. Reden te meer om je "koptje eens binnen te steken" :).

Waar: EXPO Roeselare | Diksmuidsesteenweg 400 a , 8800 Roeselare
Wanneer: 27 - 28 - 29 januari 2024
Stand: Standnummer 317
61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Welkom!

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page