top of page
Search
  • Writer's pictureLotte

Hygiëne Bossuyt is aanwezig op Agribex 2023!


De internationale indoorbeurs Agribex is dit jaar terug. Er is weer heel wat te bezichtigen voor de akkerbouwer, veehouder en groenvoorziener. Ook dit jaar is Hygiëne Bossuyt aanwezig.
Agribex kent dit jaar terug een handvol aan belangrijke thema's. Dergelijke problematieken komen hier aan bod. Denk maar aan de klimaatverandering, economische crisis en uiteraard het stikstofakkoord. Men wil de landbouwer wegwijs maken binnen deze problematieken en hierbij de landbouwer een duw in de rug geven. Daarom is er op de beurs voldoende ruimte voorzien om verschillende oplossingen aan te bieden. Je leest het goed, bij Agribex ben je aan het juiste adres.

HYBO

Ook met Hybo willen wij een duw in de rug geven aan onze landbouwers. We zijn er van overtuigd dat ook wij een deel van de oplossing kunnen bieden in de weg naar de moderne landbouw. Desinfectie en aanzuring van drinkwater is hier zeker een voorbeeld van.
Karel, Babette en mezelf heten jullie dan ook van harte welkom op de stand van CID LINES (hal 3 stand 3108) waar we jullie met vol enthousiasme zullen ontvangen!
Uiteraard is er dit jaar ook een droogje en een natje voorzien ;)

TIP VAN LOTTE

Op de beurs is ook ruimte voor luchtige thema's. Zo is er dit jaar opnieuw een ladies day. Een dag speciaal voor de vrouwen in de landbouw. Want ook zij zijn onmisbaar. Ladies noteer het alvast in je agenda want 7 december mogen wij ons eens laten soigneren!

Waar: Brussels Expo | Belgiëplein 1, 1020 Brussel
Wanneer: 6 tot 10 december 2023 van 10u tot 18u
Stand: Hal 3 standnummer 3108
64 views3 comments

Recent Posts

See All

Welkom!

bottom of page